Català  |  Español
SEGUEIX-NOS ... Facebook  Twitter  You Tube
logo

Qui som?

L’associació “Dones per la Llibertat i Democràcia” es va crear a finals de 2001 a Barcelona.

Les activitats de les Dones per la Llibertat i Democràcia s’inspiren en els valors de la Carta de les Nacions Unides i la Declaració Universal de Drets Humans. Dones per la Llibertat i Democràcia aplica aquests principis, en els que també es basa la Convenció sobre l’eliminació de totes les formes de discriminació contra la dona / CEDAW.

Està presidida per Joaquima Alemany Roca,  formant la seva Junta Directiva dones, polítiques, empresàries i executives que pertanyen a la societat catalana, espanyola i de l’àmbit mediterrani.

Dones per la Llibertat i Democràcia pertany al Consell Nacional de Dones de Catalunya/CNDC. També forma part del Consell Nacional de Dones d'Espanya, la qual és membre de L'International Council of women". També és membre associat del Lobby Europeu de Dones, i té status consultiu en el Consell Econòmic i Social de les Nacions Unides/ECOSOC . També és membre des de la seva creació de  la International Network Liberal Women (INLW).

La misió i visió de DonesLId és treballar per: La defensa per la llibertat i els Drets Humans de les Dones. La representació igualitària Homes/Dones en la participació en tots els àmbits en general. L' eliminació de qualsevol forma de discriminació per raó de gènere.

Calendari
Agenda

El dia 1 d'octubre es celebra el Dia Internacional de la Gent Gran

...

La Presidenta de DonesLid, Joaquima Alemany, participarà a la Assemblea General del ECICW (CENTRE EUROPÉEN DU CONSEIL INTERNATIONAL DES FEMMES), els dies 15 al 17 d'octubre a Mondorf - les Bains (Luxembourg)

...

El dia 30 de setembre, l'Associació DonesLid ha organitzat per les seves socies una sortida per visitar el Museu del Cau Ferrat i el Museu Maricel.  La visita guiada tindrà una durada aproximada de 2 hores. Després podran gaudir d'un menu Sitgetà al Restaurant La Nansa.

...

DonesLid organitza la conferència "Verdaguer entre el patiment i l'esperança" a càrrec de la Sra.Lluisa Plans i Girabal, membre de la Societat Verdaguer i doctora en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona amb la tesi dedicada a "En defensa pròpia" de Jacint Verdaguer.

L'acta ...

El dia 9 de Març a les sis de la tarda, al Palau Macaya, DonesLid ha organitzat un acte per fer la Presentació del Procés Participatiu " Fes sentir la teva veu a Nacions Unides". Us esperem a tots..

...
Col·laboradors
Generalitat
Diputació Barcelona
ObraSocialLaCaixa
Ministerio_presidencia
ICD_cat
Instituto de la Mujer
Fons Social Europeu
Ministeri
INLW

L'exili Violeta de Marta Pessarrodona

Segueix-nos a...

Facebook  Twitter  You Tube

  |  Avís Legal  |  Contacte  |  Crèdits  |

© 2017 DONES PER LA LLIBERTAT I LA DEMOCRÀCIA