Català  |  Español
SEGUEIX-NOS ... Facebook  Twitter  You Tube
logo

Conferència

El passat dissabte, dia 6 d’agost, a la Sala Fontova de Calonge, a les 20h, dintre dels actes de la 30a Trobada Cultural de Calonge   va tenir lloc la conferència “La llarga lluita pel dret de la dona” a càrrec de Joaquima Alemany, advocada i presidenta de la Associació DonesLId . L’acte fou presentat pel president de Colònico, Josep Cargol,  i per Víctor Pou. l fou clos per la regidora de Cultura.

http://colonico.wordpress.com/

Dia Internacional de Tolerància Cero amb la Mutilació Genital Femenina

"Els Objectius de Desenvolupament Sostenible contenen una meta específica que insta a posar fi a la Mutilació Genital Femenina. El ple abandonament d'aquesta pràctica tindrà repercussions positives que ressonaran en totes les societats a mesure que les nenes i les dones recuperin la seva salut, drets humans i enorme potencial

                                                                                         Secretari General de les Nacions Unides

 

DonesLid us desitja BON NADAL!!!

Totes les dones i els homes del món hem de treballar conjuntament per uns mateixos objectius: Pau, Llibertat i Democràcia, el pròxim any seguirem amb aquesta tasca.

Todas las mujeres y los hombres del mundo debemos trabajar conjuntamente por unos mismos objetivos: Paz, Libertad y Democracia, el próximo año seguiremos con esta tarea.

All women and men of the world must work together to the same objectives: Peace, Freedom and Democracy, next year we will continue with this work.

Toutes les femmes et les hommes du monde doivent travailler ensemble pour les mêmes objectifs: la paix, la liberté et la démocratie. L’année prochaine, nous poursuivrons ce travail.

Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

Doneslid va assistir a l’acte institucional de commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones que es va dur  a terme a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, el dimecres dia 25 de novembre a les 13 hores.

 

22 OCTUBRE HOMENATGE CENTENARI NEUS CATALÀ

22 OCTUBRE HOMENATGE CENTENARI NEUS CATALÀ

Aquest any celebra el seu centenari, Neus Català,  supervivent catalana del camp de concentració nazi Ravensbrück, per aquest motiu DonesLid li va fer un acte de reconeixement el dia 22 d'octubre al Palau Macaya (Passeig Sant Joan, 108) de Barcelona. Moltes gràcies a tots els assitents a l'acte.

DIA INTERNACIONAL CONTRA EXPLOTACIÓ SEXUAL I TRÀFIC DE DONES, NENES I NENS

Avui 23 setembre és el dia internacional contra la Explotació Sexual i el Tràfic de Dones, Nenes i Nens. Va ser instaurat aquest dia per la Conferència Mundial de la Coalició Contra el Tràfic de Persones en coordinació amb la Conferència de Dones que va tenir joc a Dhaka, Bangladesh a gener de 1999.

DIA INTERNACIONAL DE LA GENT GRAN

L'Assemblea General de Nacions Unides, a la Resolució 45/106, de 14 de desembre de 1990, va proclamar l'1 d'octubre Dia Internacional de la Gent Gran. La finalitat d'aquesta jornada festiva i reivindicativa és fer que les persones grans siguin per un dia veritables protagonistes i centre d'interès d'arreu del món, i difondre una imatge més positiva de l'envelliment.DonesLid es vol fer resor d'aquesta celebració i a la reflexió de la comunitat internacional sobre els reptes socials i polítics que suposa el creixent envelliment demogràfic i proposa vetllar per una vellesa digna i segura

Nelson Mandela per la pau, la democràcia i la llibertat

Les Nacions Unides commemoraran el proper 18 de juliol el Dia Internacional de l’activista pels drets humans i polític sud-africà Nelson Mandela. Aquest any, les Nacions Unides, lliuraran per primera vegada el Premi Nelson Rolihlahla Mandela, creat per la "Asamblea General". Aquest premi és de caracter honorari i es lliurarà una vegada cada 5 anys a dos persones, un home i una dona, que amb la seva dedicació, la seva labor i compasió hagin contribuït al llegat de Madiba.

Dones LID es vol fer ressò dels valors de Mandela per la seva dedicació al servei de la humanitat, a través de la seva tasca humanitària en àmbits de resolució de conflictes, les relacions internacionals, la promoció i protecció dels drets humans, la reconciliació, la igualtat entre gèneres, els drets dels nens i nenes i d’altres grups vulnerables, i la defensa de les comunitats pobres i subdesenvolupades.

 

 

DonesLID va participar a la 59a Sessió de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona (CSW) de l’ECOSOC de Nacions Unides

 

Del 9 al 20 de març del 2015 l'Associació DonesLid va assistir i participar  a la 59 Sessió del CSW (Comissió sobre la Condició Jurídica i Social de les Dones ) de l’ECOSOC de Nacions Unides.  La Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona examina i evalua l'aplicació de la declaracio i plataforma d'Acció de Pequin, aprovada el 1995 en la Quarta Conferència Mundial de la Dona. La Plataforma d'Acció és el marc normatiu més complert en relació a la igualtat entre els gènerer i, l'apoderament de la dona i la realització dels DDHH de les dones i les nenes com a reflex de les anteriors Conferències Mundials celebrades a Mèxic 1975, Copenhage 1980 i Nairobi 1985, així com altres compromisos de les conferències de les Nacions Unides del decenni 1990.Aquest any es celebrava Beijing+20 i es treballava per mantenir i progresar en els acords en la agenda post 2015

Aquest any com a novetat es va organitzar la “March for Gender Equality”. Les representants de Doneslid ens vam reunir a la plaça front l'ONU per organitzar-nos en els 12 blocs, tant com eixos té la declaració i vam participar a la marxa pels carrers de Nova York fins a Times Square on es van iniciar els parlaments dels representants de Nacions Unides. El fil conductor va ser la participació dels homes en la lluita feminista i vam sortir a l'escenari diferents representants d'ONG de tot el món a llançar missatges en defensa dels drets de les dones.. Entre les demandes hi va haver la presa de consciència dels homes i la seva implicació pel canvi, la paritat en totes les esferes i la reivindicació de la cura com una feina imprescindible per al sosteniment de les nostres societats.

 

 

 

Aquest projecte va ser possible gràcies al suport de la Diputació de Barcelona

 

 

 

 

DonesLid va participar en la 65 Conferència DPINGO de les Nacions Unides

Del 26 al 31 d'agost del 2014 Nacions Unides va organitzar la 65 Conferència anual DPI/NGO, amb la assistència i participació de la presidenta de la Associació DonesLid Joaquima Alemany amb la col·laboradora Maria Sans.

El tema principal va ser "2015 i més enllà: La Nostra Agenda d'Acció"

Les  resolucions d'aquesta 65 Conferència es poden llegir en el següent enllaç:

http://www.donesllibertatidemocracia.org/show_doc.asp?id_doc=49

Aquesta participació va se possible gràcies al suport de la Diputació de Barcelona

 

Participació de DonesLid a la 58ena. sessió de la Comissió sobre la Condició Jurídica i Social de la Dona a la Seu de les Nacions Unides

Del 8 al 21 de Març del 2014, una delegació de 15 representants de DonesLid va assistir i participar a la 58 sessió de la Comissió sobre la Condició Jurídica i Social de la Dona a la seu de Nacions Unides de Nova York. El tema principal de la Comissió va ser “L’eliminació i prevenció de totes las formes de violència contra les dones i les nenes” a la qual DonesLid va presentar la declaració escrita següent:

http://www.un.org/ga/search/view_doc.asp?symbol=E/CN.6/2014/NGO/32

Una de les assistents col·laboradora de DonesLid va realitzar el següent article publicat en el ARA.CAT

http://www.ara.cat/elpatidescobert/Cronica-igualtat-genere-ONU_0_1108089285.html

Aquest projecte va ser possible gràcies al suport de la Diputació de Barcelona

 

 

Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l'Holocaust

L'1 de novembre de 2005, l'Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la resolució 60/7, en la qual es designava el 27 de gener com a Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l'Holocaust. El 27 de gener de 1945 les tropes soviètiques van alliberar el camp d’extermini nazi més gran: el d'Auschwitz-Birkenau (Polònia).

Amb motiu d’aquesta commemoració hi ha programats els següents actes:

Cerimònia del record

28 de gener, a les 19.30 h  Pl. de Sant Jaume (acte obert al públic) 

Commemoració amb l’encesa d’espelmes en memòria de les víctimes del genocidi nazi contra el poble jueu i el poble gitano, i de la persecució i l’assassinat de deportats polítics espanyols, homosexuals, malalts mentals, adversaris polítics, testimonis de Jehovà, etc.

Actes organitzats per la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració del Festival de Cinema Jueu de Barcelona.

L’Holocaust a Barcelona

25 de gener, a les 19:30 h  Ateneu de Barcelona. Sala Oriol Bohigas  C. Canuda 6

L’any 2005 l’ONU va instituir el Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust per tal d’inculcar a les generacions futures la memòria de les víctimes i ajudar a prevenir actes de genocidi en el futur. L’Holocaust té, però, moltes dimensions i una de les més desconegudes és la seva repercussió a casa nostra. A càrrec de Rosa Sala-Rose, historiadora. Presenta: Sergi Jover Rejsek, poeta i membre de la Junta Directiva de l’Ateneu, que parlarà sobre el significat d’Auschwitz.

DonesLID va participar a la 56à Sessió de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona (CSW) de l’ECOSOC de Nacions Unides

L’associació DonesLID va participar el passat mes de febrer a la 56à Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona (CSW) que se celebra anualment a la seu de Nacions Unides a la ciutat de Nova York.

Aquest any el tema principal de la 56à sessió va ser el paper de la dona en el món rural. Dones LID, que gaudeix de l’Estatus consultiu a l’ECOSOC de Nacions Unides, va participar en la 56à sessió de la Comissió amb la lectura d’aquesta declaració, on va manifestar el seu suport a la dona rural.

Segueix llegint...

Connectingroup Marroc: un projecte de formació per a connectar les dones del sud i del nord del Mediterrani

Dones LID participarà al Marroc, entre els dies 28 de febrer i 3 març, a diferents sessions de treball i una d’elles serà sobre el projecte Connectingroup. Una xarxa internacional que connecta el nord i el sud del mediterrani. El Connectingroup ha estat impulsat per la mateixa associació DonesLID, la Interantional Network of Liberal Women, la Fundació Friederich Naumann i el National Democratic Institute.

L’objectiu del Connectingroup és el de potenciar la visibilitat de les dones de tot l’àmbit mediterrani i el seu ascens en els llocs de presa de decisió, en tots els àmbits de la societat, per enfortir el teixit social dels respectius països.

Presentem el projecte: Les dones, transmissores de valors

L’Auditori del CaixaForum de Barcelona va ser l’escenari on va tenir lloc el dijous dia 15 de desembre la presentació del nou llibre del projecte de DonesLID, “Les Dones, transmissores de valors”.

L’acte va començar passades les set de la tarda amb la sala de l’auditori plena de sòcies de l’entitat, membres d’associacions de dones d’arreu de Catalunya, personalitats del món polític i de la societat civil catalana.

La Presidenta de l’associació DonesLID Joaquima Alemany, va iniciar la seva intervenció fent palesa la incertesa que estem vivint fruit dels canvis estrucutrals i de la crisi econòmica.

Va ressaltar les aportacions que les dones al llarg dels segles han fet des de la vida privada, i que han permès tirar endavant un projecte de societat sense excloure ningú.

DonesLID va agrair a l’Obra Social de “La Caixa” que a través del Programa d’Ajuts per a Iniciatives Socials 2010  hagi donat l’oportunitat a l’associació per poder recuperar aquests valors que les dones han aportat a la societat.

A través d’una projecció audivisual es va presentar la il·lustració creada per la Doctora Carolina Camañes: “Amb aquesta eina discreta, uneix la seva traça intuïtiva coses de diferents formes i valors de variats colors, com un gran tapís que fa possible la convivència i la vida. Cada valor té un to i un significat, i res s’ha deixat a l’atzar, per tal d’enviar un missatge directe, culte, pensat i contundent.”

La Doctora Teresa Freixes, coordinadora del projecte, va explicar quin ha estat el fonament jurídic i de recerca per desenvolupar un treball de valors i dones: començant per les oportunitats del projecte, la metodologia i els continguts. La Doctora va destacar que “sense valors, no es poden construir lleis”.

La segona part de l’acte va tenir com a protagonistes les ponents Eugenia Bieto,  Núria Chinchilla i Elisa Duran, que van aportar el seu punt de vista i experiència com a dones amb càrrecs de responsabilitat que han assumit plenament.

Van explicar que les seves trajectòries no havien estat condicionades negativament pel fet de ser dones, i que la clau de l’èxit ha estat la flexibilitat entre la vida laboral i familiar

Les tres ponents van estar d’acord en la idea que la llibertat és la capacitat d’elegir, però, per tal que aquesta llibertat sigui real, cal treballar per acabar amb els horaris “irracionals”.

Es va remarcar que la dona té una intel·ligència emocional que la fa diferent a l’home, però els models masculins adoptats majoritàriament, tant per homes com per dones, no ajuden a destacar aquests valors femenins. A més a més, la falta de corresponsabilitat en la vida pública, tant del món econòmic, polítici i social,  fa que s’hagin de continuar reforçant aquests valors.

L’acte de presentació del projecte va acabar amb la reflexió que “vivim amb massa servituds que afecten especialment les dones i hem de treballar per construir un nou model també en femení”.

 

PUBLICACIÓ DE DONESLID AL BUTLLETI DE LA DIPUTACIO DE BARCELONA

 

Al butlletí de la Diputació de Barcelona, fan ressó de la nostra feina a Nacions Unides. Per poder llegir-ho:

 

http://www.diba.cat/web/ri/butlletins/-/newletter/30738801/29/66300544/l%E2%80%99apoderament-de-la-dona-i-la-seva-relacio-amb-el-desenvolupament-sostenible

 

DONES I MODERNITAT

DonesLid va assistir el dia 20 de gener al Museu Nacional d'Art de Catalunya a la inauguració de l'Itinerari Dones i Modernit. Va se un acte molt interessant i us convidem a anar-hi.

28 nov. Els Guiamets - Homenatge Neus Català

 

Dissabte 28 vam tenir la sort d´estar amb Neus Catalá i dedicar-li un emotiu homenatge al seu poble Els Guiamets.

La periodista Rosa Massagué, que ens va acompanyar en aquest acte,  ha escrit un article a El Periódico. Moltes gràcies.

 www.elperiodico.com/es/noticias/opinion/-4710565. 

 

PARTICIPACIÓ CONGRÉS DONES MEXIC, DF

La presidenta de DonesLid, Joaquima Alemany, ha participat a un Congrés Internacional de Dones a Mexic, D.F

.

AVUI FA 100 ANYS NEUS CATALA

Avui fa 100 anys NEUS CATALÀ. 

Supervivent  del camp de concentració nazi Ravensbrück i gran lluitadora.

Posem una part del seu poema LIDICE, que descriu l'horror viscut.

" ¿Con que ley? La del más fuerte

del que sólo cría cuervos

un SS del mal solamente

Lidice

quisieron tus vida borrar

y con cenizas ahogar

tus esperanzas

Lidice"

DIA INTERNACIONAL DE LA PAU

 

DonesLid vol compartir el MIssatge del Secretari General de L'ONU en aquest dia tan especial.

Cada any, en el Dia Internacional de la Pau, les Nacions Unides fan una crida als habitants del món perquè reafirmin el seu compromís de viure en harmonia com a membres d'una sola família humana.

El tema de la commemoració d'enguany, "Associacions per a la pau- Diginitat per a tots", posa en relleu la importància de la cooperació per silenciar les armes i fer avançar la caus. Sense el suport dels governs, la societat civil, el sector privat, els grups religiosos i les organitzacions no governamentals, seguirà sent difícil aconseguir la pau. 

Aquest any es commemora el 70è aniversari de les Nacions Unides i se celebra la transició a una nova agenda de desenvolupament sostenible a nivell mundial i una acció significativa sobre el canvi climàtic. Junts, com "associats per a la pau", podem aconseguir un món de pau, properitat i dignitat per a tothom.

20 ANIVERSARI DE LA DECLARACIO DE BEIJING

Avui 16 de setembre 2015 és el 20è aniversari de la Declaració i Plataforma d'Acció de Beijing.

Al setembre de 1995, 47.000 persones van arribar a Beijing per participar en la inauguració de la Quarta Conferència Mundial sobre la Dona, amb un únic objectiu: la igualtat de gènere i l'apoderament de totes les dones, a tot arreu.  La Sra.Joaquima Alemany, Presidenta de DonesLid, va participar com a Vicepresidenta del Institut Català de la Dona.

S'ha aconseguit molt de de llavors, però encara queda molt per fer i molt més es pot fer. Mira el vídeo per celebrar #Beinjing20. Més: http://beijing20.unwomen.org/es/ 

Conferència

17 juny a les 19hores en el Cercle del Liceu, l'associació DonesLID, ha organitzat la conferència "Verdaguer entre el patiment i l'esperança" a càrrec de la Sra. LLuïsa Plans i Girabal, membre de la Societat Verdaguer i doctora en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona amb la tesi dedicada a "En defensa pròpia" de Jacint Verdaguer. La conferència, molt interessant,  va ser tot un éxit d'assistència de públic. 

Acte final Projecte Bona Governança, ciutadania i igualtat d'oportunitats per a dones de Guatemala

Avui divendres 14 de novembre a les 18 hores del vespre al Palau Macaya (Passeig de Sant Joan 108) de Barcelona tindrà lloc la presentació del projecte de cooperació “Bona governança, ciutadania i igualtat d’oportunitats per a dones de Guatemala” desenvolupat per Dones per la Llibertat i Democràcia (DonesLid) conjuntament amb les dones de l’associació CONAMGUA de Guatemala, amb la col•laboració de l’Institut de Governança i Direcció Pública d’ESADE, els ajuntaments de Mataró i San Antonio de Aguas Calientes de Guatemala i amb el suport de la Diputació de Barcelona.
 

Lliurament V Premi Llibertat

El  proper divendres 13 de juny a les 19 hores del vespre al Palau Macaya de Barcelona, tindrà lloc el lliurament del Premi Llibertat 2014, que l’associació Dones per la Llibertat i la Democràcia – Dones LID - concedirà, en la seva 5a edició, a Madame Hakima El Haite, Ministra del Medi Ambient del Marroc, per la creació i la seva extensió a la Regió del Mena i de l’Africa de la xarxa Connectingroup, xarxa internacional que uneix les dones del nord i sud de la Mediterrània amb l’objectiu d’impulsar el lideratge femení per contribuir al desenvolupament humà, econòmic, polític i social del seu país.

L’acte de lliurament comptarà amb la actuació musical de la pianista Rosa Capilla.

Acte:               Lliurament Premi Llibertat a Madame Hakima El Haite

Dia:                 Divendres 13 de juny de 2014

Hora:               19.00 hores

Lloc:                Palau Macaya (Passeig de Sant Joan 108)

Entrada:          Acte obert amb aforament limitat prèvia confirmació d’assistència a:

                        protocol@culturae.cat

 

Dia Internacional de la Dona

 

El dia 8 de març Nacions Unides, DonesLid i moltes altres institucions i associacions del món, commemorem el Dia Internacional de la Dona.

Aquest any, Dones LID es vol sumar al comunicat del Secretari General de Nacions Unides, Ban Ki-moon, on destaca el compromís de perseguir els delictes contra les dones i de combatre aquesta amenaça mundial en totes les circumstàncies: a les llars i les empreses, en les zones de guerra i dels països en pau, i en les ments de les persones que permeten que la violència continuï.

La nostra associació també s’adhereix a les paraules de Michelle Bachelet, responsable de UN Women, on demana a la comunitat internacional que compleixi els seus compromisos per protegir el dret de les dones a viure lliures de violencia i demana a tots els governs a accelerar els progressos i establir mesures concretes per posar fi a la violència contra les dones

Aquest any, el Dia Internacional de la Dona coincideix amb l'enfocament en l'eradicació de la violència contra les dones en la Comissió sobre la Condició Jurídica i Social de la Dona.

Dones LID, que gaudeix de l’Estatus consultiu a l’ECOSOC de Nacions Unides, està participant des del 4 al 15 de març de 2013 en la 57à sessió de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona (CSW) amb la lectura d’una declaració que recull els següents punts:

-       Ratificar, amb caràcter prioritari, la Convenció sobre l'eliminació de totes les formes de discriminació contra la dona, (CEDAW 1979) i les seves posteriors Protocols Facultatius, i que s'apliquin les seves mesures plenament, mitjançant la promulgació de lleis i l'elaboració de polítiques i plans d'acció eficaços.

-       Garantir que en tots els processos encarregats de fer complir la llei, es compte amb els recursos suficients perquè es puguin combatre eficaçment els actes de violència contra les dones i les nenes, i respondre-hi amb rapidesa, comprensió, respecte i que puguin ser jutjats davant un Tribunal Internacional.

-       Incrementar les polítiques i els programes per sensibilitzar magistrats, jutges, advocats, fiscals i persones que treballen amb les víctimes de violència, perquè s'apliqui amb una perspectiva de gènere el desenvolupament de tots els procediments judicials.

Dones LID contribuirem un any més per aconseguir que Nacions Unides continuï treballant també pel desenvolupament i la sostenibilitat dels drets de les dones, que també són drets humans.

Dimarts 17 d'abril presentem 12 biografies femenines silenciades a Sarrià - Sant Gervasi

Sabeu qui va ser la primera alcaldessa democràtica a Catalunya? I la primera aviadora de tot l'Estat?

El proper dimarts dia 17 d’abril a les 18:00h presentem l'exposició "Itineraris de vida, dones compromeses a Catalunya" al Centre Cívic Vil·la Florida (Carrer Muntaner, 544, Barcelona), un projecte coordinat per la Doctora Mary Nash, Catedràtica d'Història de la Universitat de Barcelona on ens presenten 12 biografies de dones rellevants a Catalunya durant el segle XX.

Podreu conèixer aquestes biografies i moltes més a la taula rodona amb:

MONTSERRAT CANTÍN MAS

Consellera Municipal de Sarrià-Sant Gervasi

MARY NASH

Catedràtica d'Història de la Universitat de Barcelona

JOAQUIMA ALEMANY

Presidenta de DonesLID

Podeu confirmar assistència a l'esdeveniment de facebook AQUÍ.

Dia Internacional de la Dona: el paper de la dona rural

El dia 8 de març Nacions Unides, i moltes institucions i associacions del món, celebren el Dia Internacional de la Dona.

Aquest any, Dones LID es vol sumar al comunicat del Secretari General de Nacions Unides, Ban Ki-moon, on es destaca el paper de la dona en el món rural:

Les dones rurals no tenen encara, a moltes parts del món, la legislació necessària que els asseguri les seves necessitats bàsiques i la plena igualtat d’oportunitats. I entre aquestes hi ha el de la necessitat de formular polítiques públiques, per tal que la presa de decisions, en el món econòmic, polític i social d’aquestes dones rurals sigui efectiva.

Segueix llegint...

Mor la catalana Mercè Pàniker, un referent mundial en la defensa dels valors de les dones

Dones LID vol retre homenatge i recordar emprenedora, feminista i empresària Mercè Pàniker (1920) que va morir la setmana passada a l’edat de 91 anys.

Pàniker va ser una de les pioneres a Catalunya, com a empresària i defensora dels drets de les dones. En l’àmbit privat va tirar endavant sola la seva família, però no va deixar mai de reivindicar els valors diferents que aporten les dones a la societat.

 

Segueix llegint...

Calendari
Agenda

El dia 1 d'octubre es celebra el Dia Internacional de la Gent Gran

...

La Presidenta de DonesLid, Joaquima Alemany, participarà a la Assemblea General del ECICW (CENTRE EUROPÉEN DU CONSEIL INTERNATIONAL DES FEMMES), els dies 15 al 17 d'octubre a Mondorf - les Bains (Luxembourg)

...

El dia 30 de setembre, l'Associació DonesLid ha organitzat per les seves socies una sortida per visitar el Museu del Cau Ferrat i el Museu Maricel.  La visita guiada tindrà una durada aproximada de 2 hores. Després podran gaudir d'un menu Sitgetà al Restaurant La Nansa.

...

DonesLid organitza la conferència "Verdaguer entre el patiment i l'esperança" a càrrec de la Sra.Lluisa Plans i Girabal, membre de la Societat Verdaguer i doctora en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona amb la tesi dedicada a "En defensa pròpia" de Jacint Verdaguer.

L'acta ...

El dia 9 de Març a les sis de la tarda, al Palau Macaya, DonesLid ha organitzat un acte per fer la Presentació del Procés Participatiu " Fes sentir la teva veu a Nacions Unides". Us esperem a tots..

...
Col·laboradors
Generalitat
Diputació Barcelona
ObraSocialLaCaixa
Ministerio_presidencia
ICD_cat
Instituto de la Mujer
Fons Social Europeu
Ministeri
INLW

L'exili Violeta de Marta Pessarrodona

Segueix-nos a...

Facebook  Twitter  You Tube

  |  Avís Legal  |  Contacte  |  Crèdits  |

© 2016 DONES PER LA LLIBERTAT I LA DEMOCRÀCIA